FINANSES, GRĀMATVEDĪBA UN JURISTA KONSULTĀCIJAS.

Grāmatvedis ir tā profesija, kas par darba apjoma neesamību nevarētu sūdzēties.. Mūsdienās grāmatvedības uzņēmumi nesniedz vairs tikai ar grāmatvedību saistītus pakalpojumus, bet piedāvā arī juridiskās konsultācijas, rīko seminārus par aktualitātēm un problēmām nozarē, kā arī daudz ko citu. Grāmatveža konsultācija var būt aktuāla jebkurai personai, kura izvēlas sakārtot savas finanses un kontrolēt ienākumus un izdevumus. Nodokļu likmes un dažādi koeficienti mainās nemitīgi gan lielām, gan mazām un specifiskām nodarbinātības sfērām, tādēļ vislabāk par visu aktuālo un nepieciešamo pastāstīs tieši grāmatvedis vai kompetents jurists. Ja grasāties veidot uzņēmumu un doties uz uzņēmumu reģistru, iepriekš noderēs konsultācijas par uzņēmuma veidošanu un uzturēšanu.

Ieskaties – http://www.bkgrupa.lv/video-seminari/

JURISTA KONSULTĀCIJA DARBA TIESĪBĀS UN LIKVIDĀCIJAS PROCESĀ.
Grāmatvedība vienmēr ir gājusi roku rokā kopā ar dažādiem juridiskiem jautājumiem, jo šīs sfēras tomēr ir salīdzinoši ļoti daudz saistītas, turklāt, pareiza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība un to regulē pat likums par grāmatvedību, kā arī savlaicīga informācija par to, kas sagaida katru, kurš vēlas dibināt vai likvidēt uzņēmumu ir ļoti noderīga. Grāmatvedības uzņēmumi piedāvā plaša spektra juridisko pakalpojumu konsultācijas, kas ietvet ne tikai darba tiesības un arba likuma pārzināšanu, bet arī civiltiesības, komerctiesības un maksātnespējas konsultācijas.

GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANA PIE GRĀMATVEŽA.
Katru gadu ļaudis steidz iesniegt gada ienākumu deklarācijas, lai saņemtu no vasts atpakaļ pārmaksāto nodokli un attaisnotos izdevumus par medicīnas un izglītības pakalpojumiem. VID jau pāris gadus piedāvā iespēju deklārācijas aizpildīt interneta vidē, bet joprojām netrūkst to, kuri izvēlas to darīt paši VID nodaļā, vai šo darbu uztic grāmatvedim. Tieši tie, kuri izvēlas šo darbiņu uzticēt grāmatvežiem, jau savlaicīgi veic sev piemērota gramatveža meklējumus.

Dažādu grāmatvedības uzņēmumu klienti var būt ne tikai uzņēmēji vai privātpersonas, kurām ir nepieciešama konsultācija vai kāds no pakalpojumiem, bet arī citi grāmatveži, kuri strādā individuāli. Lielas grāmatvedības firmas piedāvā dažādus seminārus grāmatvežiem, kuros tiek spriests par nozares aktualitātēm, problēmām un to risinājumiem un tiek apspriest dažādi citi nozīmīgi jautājumi, kas saistīti ar grāmatvedības nozari. Grāmatvedības pakalpojumu cena tiek noteikta balstoties uz to, kāds pakalpojums vai pakalpojumu grupa ir aktuāla un nepieciešama klientam pasūtījuma veikšanai. Līdzīgi tiek noteiktas cenas arī juridiskajiem pakalpojumiem, kas tiek sniegti uzņēmumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.