KUR NOPIRKT PĀRDOMĀTAS MĒBELES?

Sava mājokļa iekārtošana no nulles vai pēc remonta, allaž ir radījusi patīkamu satraukumu un arī aizrautību. Mēbeļu veikali var lepoties ar ļoti bagātīgu piedāvājumu jebkura tipa telpai mājās un arī būtu tikai normāli, ja ieraugot alternatīvu, būs vēlme to iekļaut savā interjērā, aizstājot iepriekšējo ideju ar jauno. Būtu maldīgi uzskatīt, ka mēbeles, kas tiek izgatavotas pēc īpaša pasūtījuma, izmaksā dārgāk kā veikalā atrodamās. Ja tomēr rodas situācija, kurā nav iespējams veikalos atrast to, ko sirds kāro, mēbeles pēc pasūtījuma būs labākais situācijas risinājums. Īpaši mēbeļu un interjēra dizaineri, strādājot roku rokā, cenšas klienta domu lidojumu pārvērst realitātē. Mūsdienu tehnoloģijas, materiāli un iespējas, tiek plaši izmantotas arī mēbeļu ražošanā, tādējādi ražotājiem ir ārkārtīgi viegli pielāgoties klienta domu lidojumam. Piedāvājumā arī mēbeļu projektēšana!

 

VIRTUVES, ISTABAS KĀ ARĪ VANNASISTABAS MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA.

Virtuves iekārtas noteikti ir populārākais mēbeļu tips, ko klienti vēlas izgatavot pēc īpaša pasūtījuma. JĪstena saimniece virtuvē vienmēr novērtē funkcionalitāti un kārtības uzturēšanu, tāpēc individuāli pasūtīta virtuves iekārta šīs prasības nodrošina pilnībā. Visas pasūtītās mēbeles tiek izgatavotas pēc iespējas īsākā laika posmā, lai jau pavisam drīz tās varētu sākt lietot. Virtuves iekārtas un mēbeļu komplekti telpā rada patīkamu un saskaņotu atmosfēru, kas noteikti ir jebkuras namamātes mērķis. Protams, dažādas virtuves mēbeles ir nopērkamas arī atsevišķi, piemēram, virtuves galdi, krēsli un taburetes, dažādi aksesuāri un tamlīdzīgas lietas. Iebūvējamās virtuves ir optimālākais risinājums kādu var gribēt savas virtuves iekārtošanā.

 

KĀ ATRAST MĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA?

Visādā ziņā nevajag aizmirst citas telpas mājās. Iesakām savos plānos iekļaut arī iebūvējamā skapja ierīkošanu dažādās telpās un istabās. Iebūvētais skapis lieliski izskatīsies kā viesstabā, tā koridorā un saimniecības telpā. Lielie spoguļi, ar ko parasti aprīko šo skapju durvis, lieliski palielinās telpas optiskos izmērus, kalpos kā lieliski gaismas atstarotāji un visādi citādi kalpos ilgi un droši. Savukārt, ja runājam par viesistabu tad nedrīkst aizmirst viesistabas mēbeles un TV iekārtas. Ja vēl pirms salīdzinoši neilga laika viesistabas malā atradās liela, smaga sekcija, kurā varbūt būtu vieta televizoram, tad mūsdienās tas viss ir mainījies un, protams, cilvēki grib plašas telpas ar maksimāli funkcionālākām mēbelēm. TV iekārtas, kas aprīkotas ar dažiem plauktiem un arī skapīšiem noteikti ir ļoti funkcionālas un arī daudzpusīgas. Pasūtot mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, noteikti jāpiebilst, ka nevajag aizmirst par vannasistabu, jo arī šai telpai ir iespējams izveidot individuālus risinājumus.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.