GALDA KLĀŠANA SVĒTKOS VISĀ LATVIJĀ.

uvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī vairākus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir vajadzīgs pirkt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā bieži var piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus dažāda stila ēdienu un arī konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi būs viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju būs diezgan dažādi.

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/banketi/

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Tortītes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, protams,  kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar rekomendācijām, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai piedāvātā cena ir piemērota piedāvājumam. Labākais ir zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, protams,  piedāvājumu attiecība.  Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par dažiem eiro augstāka kā pērkot jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, loģiski,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

GALDA KLĀŠANA IZBRAUKUMOS.

Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda tipa konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Popularitātes ziņā galda klāšanas pakalpojums ir tik pat izplatīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketa rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Obligāti nevajag aizmirst par to, ka pirms pasūtījuma izdarīšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja atsauksmēm un pieredzei šajā sfērā, jo, ņemot vērā to, ka nepieciešams paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga būs cena. Loģiski, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan vairāku citu blakus pakalpojumu sakarā. Viss ēdiens allaž tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tālab nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.