KONTAKTLĒCU DAŽĀDĪBA

Mēģinot palīdzētu slimniekiem labāk redzēt, optikas guru daudz mēģināja radīt dažādas ierīces – vienas lēcas binokli, palielināmo stiklu un citas. Leonardo da Vinci bija pirmais, kas ierosināja acu uzlabošanai lietot ierīci, kas sastāv no stikla un konteinera, kas piepildīts ar ūdeni. Līdz 20. gs. vidum kontaktlēcas pamata sastāvdaļa bija organisks stikls. Ļoti neērti lietojams, tas rosināja diskomfortu un nepatīkamas sajūtas acs ābolā. Milzīgs lēciens kontaktlēcu attīstībā notika 1960. gadā. Tieši tad čehu ķīmijas lietpratējs Otto Vihterle emot talkā palīgu Limu uzgāja jaunu polimēra hidro gelu – hidroksietil cietes metakrilātu, tam ir iezīmīgas unikālas valguma uzsūkšanās spējas, nemainot tā parasto veidolu. 70. gados jau slavena visā pasaulē kompānija Bausch&Lomb dabūja tiesības izgatavot kontaktlēcas, kas izstrādātas, izmantojot Vihterle un Lima tehnoloģijas, un šodien šis process vēl labāk tiek uzlabots. Pie tam mūsdienās izpētes redzes korekcijas nozarē netipinās nemainoties, attiecīgā nozare nepārtraukti uzlabojas.

Tagad jau ir izveidotas neskaitāmas variācijas un kontaktlēcu veidu, pie tam šos veidus var grupēt ar noteiktām iezīmēm un īpašībām. Viena no īpašībām ir lēcas materiāls, pēc tā kontaktlēcas būs mīkstas vai cietās. Šis materiāls ir viena no svarīgākajām lietām, kas ietekmē lēcas cenas. Nākamā grupējuma veids ir lēcu nēsāšanas laiks pirms jāpērk jauns lēcu pāris. Pētot kontaktlēcas internetā, redzams, ka tiek piedāvātas kā 1 dienas lēcas, tad arī kontaktlēcas, ko iespējams izmantot arī vesela gada garumā. Interesanti ir tas, ka šodien kontaktlēcas var grupēt arī pēc to nēsāšanas ilguma. Ir kontaktlēcas, kuras ir nepieciešams ņemt ārā uz nakti, bet ir arī tādas ar ko var dzīvoties 7 dienas, neizņemot lēcas no acīm. Turklāt tehnoloģijas ir tik progresējušas, ka ir laistas ražojumā un jau var iegādāties tāda veida kontaktlēcas internetā un veikalos kā lēcas bez izņemšanas, kur ilgākais valkāšanas brīdis ir mēnesis nenovelkot tās. Bez šaubām tas ievērojami ietekmē arī kontaklēcas cenas.

Vai ir iespēja nopirkt lēcas acīm online

Tagad tiešsaistes pasaule jau ir pazīstama un preču iegāde jebkurā no interneta veikaliem drīkst salīdzināt ar iepirkšanās parastajā veikalā. Šo var attiecināt pat uz lēcas tiešsaistes veikalu. Uzticami un pārbaudīti majas lapas pazīst savu preci, šajā gadījumā lēcas, ko viņi piedāvā, līdz ar to cilvēkam var bez šaubām griezties ar jautājumiem, kad kāda no lietām nav skaidra. Piemēram, ja Jūs nav pārliecības kādas lēcas Jums vajag, taču Jums ir izraksts, darbiniekiem jāprot Jums nodrošināt atbilstoša palīdzība. Gadījumā, ja ir zināms, kuras kontaktlēcas internetā Jums vajag, šajā gadījumā droši izmantojiet lēcu izvēlni, kur varētu pētīt lēcu cenas un piedāvājumu. Pie tam parasti tiek sniegta opcija dalīt lēcas acīm pēc izvēlnei un atlasīt filtrus.

Kur labāk iegādāties kontaktlēcas internetā

Jums jau ir izrakstītas konkrētas lēcas, kas nozīmē, ka ir saprotams, kas Jums vajadzīgs. Kad Jūs izlēmāt pirkt kontaktlēcas interneta veikalā, šajā gadījumā tiks saglabāts laiks, kura ir par maz pašreizējā dzīves ritmā. Tagad jebkura brīvā stunda ir skaitīta, un iepirkumu pabeigšana online produktu lapā prasa tikai dažas minūtes. Plusi ir saprotami. Gadījumā ja optikas veikalā un e-vides veikalā tiek pirkta viena un tā pati prece, šajā gadījumā nav jāzaudē laiks ceļam uz optikas salonu, kur iegādāties kontaktlēcas. Turklāt briļļu salonā lēcas cenas būs daudz augstākas. Paliek tikai atrast labāko vietu, lai nopirkt kontaktlēcas tiešsaistē. Te ieteicams pievērsties uz pieredzi, mājas lapas darbības laiku kā arī sniegto asortimentu, pie tam tagad tirgū ir uzņēmumi, kas ilgus gadus piedāvā savas kontaktlēcas tiešsaistē un viņiem patiesi rūp reputācija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.