Ko tad pasākt, ja ir saplīsusi durvju slēdzene?

Ikdienā gadās dažnedažādas situācijas, tad kad vajadzīga piespiedu durvju atvēršana un neviens nebūs pasargāts no nepatīkamām situācijām, kuras saistās tieši ar ārdurvju slēdzenēm pat ļoti kvalitatīvām. Un pirmā lieta, par ko aizdomājas ikviens no mums: ko tieši izdarīt? Kaut kā jau ir jātiek mājoklī, taču nav vēlmes radīt priekš sevis tik lielas finansiālas izmaksas, ko pieprasa pilnīgs durvju remonts. Kur atrast atbalstu šinī gadījumā? Vislabāk, kad mājvieta ir apdrošināts un tad var būt izsaukts sos serviss. Bet, ja nemaz nav apdrošināšanas? Pašiem labāk nelauzt dzīvokļa durvis, taču labāk doties konkrēti pie speciālista, kad durvju serviss realizēs visu efektīvi kā arī nesalauzīs Jums durvis.

Varianti durvju slēdzenes salūšanai

Nenoliedzami, ir jāatzīst tāda lieta, kad arī vislabākās kvalitātes produktiem nav ideālu mehānismu un viss var nolietoties. Gadījumi, ka atslēga iesprūst un tad būs nepieciešams atslēgu serviss jau ir izplatīta parādība. Taču jāatzīmē, ka parasti tas nav noticis negaidīti. Parasti īpašnieki jau kādu laiku pamana mazus traucējumus to darbā, bet nepievērš tiem uzmanību. Var gadīties, ka durvju atvēršana notiek pieliekot spēku, tā kā bez spēka nemaz nevar tās atvērt, tad ir liela varbūtība, ka drīz tā vispār pārtrauks griezties. Ir tik dažādi iemesli tam, ka ir nepieciešams durvju serviss, kā piemēram, tika mēģināts atvērt durvis ar sliktu dublikātu vai citiem priekšmetiem. Bieži vien tāda lieta, kā seifu atvēršana var notikt ar to, kas gadās tepat pa rokai, tādējādi tiek bojāts mehānisms un seifs vairs nevar pildīt savas funkcijas. Slēdzene tiek piesārņota, kas būtu īpaši raksturīgs cilindriskām slēdzenēm, tādēļ nepieciešama regulāra kopšana mehānismam. Šeit var būt ierobežota arī tādas lietas kā auto atvēršana, jo mēs reti lietojam parasto slēdzeni, kā rezultāta tā ierūsē un tad Jums ir vajadzīga sos durvju atvēršana.

Būs nepieciešams pats durvju remonts? Pasūtiet vien pie droša darbinieka

Atslēgu serviss jau ir delikāts jautājums, kur būtu jāstrādā tikai profesionāliem darbiniekiem, pēc kuru darbībām nebūtu nepieciešams jau pats durvju remonts. Kā tādus atrast? Vispirms ieteicams apskatīties internetā, kur tieši durvju serviss ir piedāvāts un kādi tieši pakalpojumi ir iekļauti. Pārbaudīta kompānija varētu ne tikai atvērt pašas salauztās durvis, bet var palīdzēt ar tādiem specifiskiem darbiem, kā auto atvēršana vai seifu atvēršana. Bet ieteicams ielāgot, ka pirms ko darīt, speciālisti gribēs pārliecināties, ka tieši Jūs esat saimnieks. Slēdzeņu atvēršana ir juveliera cienīgs pasākums, kuram jābūt izpildītam augstā kvalitātē, tādēļ izlasiet atsauksmes no citiem cilvēkiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.