ATSLĒDZNIEKU PAKALPOJUMI ATSLĒGU ATVĒRŠANAI

Droši varam apgalvot, ka pārnākot mājās, attapties pie slēgtām durvīm bez atslēgas, nevēlas neviens. Šādi var gadīties gan ar dzīvokļa, gan automašīnas atslēgām, un kopumā tā ir visai nepatīkama pieredze. Ne vienmēr mums viena zvana attālumā ir cilvēks, kuram ir uzticēta rezerves atslēga, pie tam, šādu praksi nemaz tik daudzi vairāk nepiekopj. Par laimi, viena zvana attālumā ir sasniedzami dažādi atslēdznieku servisi, kuri piedāvā ātri un bez stresa atmūķēt praktiski jebkāda veida slēdzeni. Nereti šos pakalpojumus izmanto durvju, auto durvju, seifu atmūķēšanai, kā arī veic durvju remontu. Slēdzenes maiņa un durvju remonts vai restaurācija ir papildus pakalpojumi, kuru nepieciešamība nav nemaz tik maznozīmīga kā sākumā varētu likties. Pakalpojumu ir ērti pieteikt zvanot vai rakstot WhatsApp aplikācijā, nosūtot arī atveramo durvju attēlu un atrašanās vietu. Servisa darbinieki sniegs informāciju par cenu un drīz vien meistars jau būs klāt.

Uzzināt vairāk – https://rigassosserviss.lv/auto-atversana/

KĀ SAZVANĪT ATSLĒDZNIEKU?

Atslēdznieks var palīdzēt dažādos gadījumos, kad ir nozaudēta vai nolūzusi atslēga. Piemēram, auto durvju atvēršana gan salonam, gan bagāžniekam būs ideālais risinājums gadījumos, kad atslēga ir palikusi aizdedzē un, vadītājam atrodoties ārpus automašīnas, tajā vairs nav iespējams iekļūt. Bērni un dzīvnieki pat nejauši ir spējīgi sastrādāt dažādus brīnumus. Saprotams, ka nolūzušu atslēgu savā slēdzenē arī neviens negrib redzēt, turklāt pašu spēkiem tikt mājoklī nu ir praktiski neiespējami, tādēļ atslēdznieka pakalpojums ir nepieciešams nekavējoties. Šis pakalpojums var tikt sniegts arī reizēs, kad nepieciešams atvērt garāžas durvis. neatkarīgi no tā, vai durvis ir uzstādītas astoņdesmitos gados vai pirms pieciem gadiem – zinošam atslēdzniekam šķērslis nebūs nekāda veida un vecuma slēdzenes. Darbs tiek padarīts maksimāli īsā laika posmā, atkarībā no sarežģītības pakāpes. Cenas tiek noteiktas individuāli, balstoties uz darba sarežģītības pakāpes.

VAI CENSTIES DURVIS ATMŪĶĒT PAŠROCĪGI?

Īstam meistaram šķērslis nav nekāda veida atslēga vai durvis. Atslēdznieka pakalpojumi var noderēt arī tajos gadījumos, kad jāatmūķē seifs, kurā parasti tiek uzglabātas vērtslietas, nauda un ieroči. Viens no atslēdznieka zelta ieteikumiem ir nemēģināt aizkritušas durvis vai salūzušu atslēgu mēģināt labot paša spēkiem, jo tas var novest pie daudz lielākiem bojājumiem un durvju maiņas kopumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.