KVALITATĪVI LOGI JEBKURAM KLIENTAM.

Neviena būve nav iedomājama bez logiem. Mūsdienu tendences rāda, ka cilvēki izvēlas pēc iespējas lielākus logus, lai telpā ieplūstu maksimāli daudz dabīgā apgaismojuma. Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena. Mūsdienās ir iespējams izveidot tieši tādus logus, ailes un arkas, kādas ir nepieciešamas klientam un viņa mājoklim ai biroja telpām, bez stresa par to, vai nebūs jāveic pārbūvēšanas darbi.

KĀDA VEIDA LOGU RĀMJUS IZVĒLĒTIES PLĀNOTAJAM ĪPAŠUMAM?
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Tie ir izturīgāki un funkcionālāki par parastajiem koka logiem, taču tas nenozīmē, ka koka logu konstrukcijas būtu nepraktiskas un radīs problēmas. Pastāv opcija izvēlēties arī alumīnija logus. Papildus visām jau esošajām lieliskajām funkcijām, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Šāda veida logi mēdz kalpot četras reizes ilgāk par plastikāta un koka logiem, as tos, principā, padara mūžīgus. Alumīnija logu rāmji ir lieliski savienojami ar jebkāda veida ēkas fasādi, piedevām tie neizskatās smagnēji un ekscentriski, kā sākotnēji varētu likties. Logu pareiza montāža ir pats svarīgākais posms visā procesā, jo kvalitatīvi materiāli un pareiza uzstādīšana ir svarīga arī ventilācijai, jo neuzkrāsies kondensāts, kas bojātu logu ailes un radītu labvēlīgu vidi pelējuma sēnītei un tamlīdzīgām problēmām.

KUR PIRKT UZSTĀDĪŠANAI PALODZI UN MĀJAS VĀRTUS?
Arī ārējai un iekšējai apdarei pēc logu montāžas ir tik pat liela nozīme kā pašiem montāžas darbiem. Iekšējā un ārējā apdare sevī ietver gan tehniskos labojumus, gan kosmetiskos uzlabojumus. Par apdares darbiem nevajag satraukties, jo to paveiks tie paši meistari, kas nodarbojās ar logu montāžu. Arī palodžu nomaiņa tiek pieskaitīta pie apdares darbiem. Daudzi nemaz nezina, ka durvis, logus, garāžu vārtus un pat palodzes ir iespējams veidot vienā stilā, lai radītu gaumīgu telpas eksterjēru.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.