SVAIGI CEPTI KONDITREJAS IZSTRĀDĀJUMI IK DIENU

Svaigi ceptas maizītes un smalkmaizīšu aromāts ir tas, kas liek sirdij pukstēt straujāk un mutē sariesties siekalām. Tikko svaigi cepti konditorejas izstrādājumi, maize, bulciņas un citi šāda veida produkti ir pieprasīti ik dienas. Konditorejas Rīgā piedāvā tortes un kliņģerus, jau gatavus un pēc pasūtījuma, nemaz nerunājot par bulciņām, kūciņām, eklēriem, uzkodām, ēdienu piegādi un banketa galdu klāšanu.

Ja rodas jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad jādodas uz konditoreju. Parasti šādu pakalpojumu cena sākas no 15 eiro kilogramā.

VAI PIEEJMAS TORTES BĒRNU BALLĪTĒM?

Jebkura centīga namamāte par galda klāšanu rūpējas laicīgi, taču, ne vienmēr ir laika un vēlmes klāt galdu lieliem viesu pulkiem. Katros svētkos svarīga ir kūka vai sāļie kliņģeri, taču ne visa saimnieces ir ar konditora talantu, tādēļ ērti izmantot kūku un kliņģeru pasūtīšanas iespēju. Pasūtīt iespējams jebkāda veida kūku – gan lauku, gan siera kūkas, brīnišķīgas šokolādes kūkas un daudz ko citu. Pasūtījums jāveic laicīgi, vismaz pāris dienas iepriekš. Bērnu dzimšanas dienas ballītēm vai kādiem citiem bērnu pasākumiem ir iespējams pasūtīt kūkas un tortes ar dažādiem aktuāliem multfilmu varoņiem, gaviļnieka vārdu vai jaukām figūriņām. Ja nepieciešama torte iespaidīgākiem pasākumiem, tad iespējams pasūtīt meistardarbu, kas tiek izkārtots līdz pat sešiem kūku statīva stāviem.

GALDA KLĀŠANA UN IZBRAUKUMU BANKETI

Garšīgu ēdienu, esot ciemos, novērtēs ik viens tādēļ jebkura saimniece vēlas, lai galds būtu skaisti un bagātīgi klāts. Tiesa gan, ja galds jāklāj lielām ļaužu masām, tas var sagādāt nelielas galvassāpes, tādēļ talkā nāk galdu klāšanas un banketu apkalpošanas pakalpojums. Šādu pakalpojumu iespējams noorganizēt pasākumiem līdz pat 500 cilvēkiem. 20 gadu ilgā pieredze viesmīlības pakalpojumu sniegšanā, palīdz parūpēties par garšīgām uzkodām un maltītēm, turklāt tiek nodrošināti arī trauki, galda piederumi un viss pārējais. Neliels bankets, neoficiāla pasēdēšana, kāzas, korporatīvs pasākums – neatkarīgi no pasākuma apmēra, šis pakalpojums jāpiesaka vismaz 10 dienas iepriekš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.