KUR IEGĀDĀTIES KVALITATĪVĀKĀS RIEPAS?

Ceļu satiksmes drošībā, mašīnas riepu tehniskajam stāvoklim ir ļoti liela loma. Riepu tehnisko nobraukumu vislabāk var redzēt, izmērot protektora dziļumu, kurš nedrīkst būs pārāk sekls, pretējā gadījumā, riepas vairāk nav drošas lietošanai. Riepu cenu kategorijas ir ļoti dažādas, kas ne vienmēr nozīmē to, ka dārgākās ir labākās, taču der atcerēties, ka pārāk liela taupīšana uz riepu rēķina nav vēlama. Auto Triangle ziemas riepas vairākās grupās iedala pēc aptuveni desmit kritērijiem, tādēļ konsultācija ar speciālistu, pirms riepu maiņas, noteikti nebūs par ļaunu. Sertificēti riepu servisi un garāžas būs īstā vieta, kurā griezties pēc palīdzības, lai noskaidrotu visu par savas mašīnas riepām un diskiem.

KAM UZTICĒT RIEPU UN MAŠĪNAS DISKU SERVISU?

Profesionāli riepu garāžas meistari nodrošina vislabāko servisu plašam pakalpojumu klāstam. Diski, piemēram, nav tikai dekoratīvs auto un riepu elements, jo, piemēram, to tehniskais stāvoklis būtiski ietekmē braukšanas kvalitāti. Disku apkope ietilpst riepu servisa pakalpojumos, tādēļ nebūs jāmeklē cits servisa sniedzējs. Riepu maiņa, balansēšana, diagnostika, jaunu riepu iegāde un riepu noliktava ir tikai daži pakalpojumi, ko piedāvā riepu garāža. Lētas riepas ne vienmēr nozīmē sliktas riepas, jo tās katrs izvēlas atbilstoši savam budžetam un vajadzībām. Riepu servisa speciālisti spēs ieteikt zelta vidusceļu, lai nepārtērētos un brauktu droši.

UZTICAMS RIEPU PĀRDEVĒJS UN SERVISA PAKALPOJUMI VIENUVIET

Riepu garāžā ir iespējams iegādāties kā jaunas, tā lietotas automašīnas riepas jebkurai sezonai kā arī vissezonas riepām. Lietotas un mazlietotas auto riepas var būt pat par četrdesmit procentiem lētākas kā jauns riepu komplekts, kas ir ievērojama naudas summa. To var attiecināt kā uz vasaras un ziemas, tā uz vissezonas riepām. Riepu garāžā strādājošie konsultanti palīdzēs atrast piemērotāko riepu komplektu. Tas var būt atkarīgs no dažādiem faktoriem – braukšanas paradumiem, automašīnas veida un dažādiem citiem parametriem. Riepas ir automašīnas apavi un tādēļ tie jāizvēlas tik pat rūpīgi un atbilstoši visiem kritērijiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.